[MILF Alfa] Primedbe na rad Admina
(11-10-2017, 17:25)sijam kao LA Wrote:
(11-10-2017, 17:18)Ezel... Wrote: @sijam u redu je to nije lepo ponasanje i bile su sankice i izgubili smo admina platili smo cenu zajebancije.Mi nikog ne podjebavamo to sto ti mislis da te podjebavamo gresis posto imamo prva iznositi svoja misljenja i pisati medjusobno.

@Pryda Ja sam bio okej admin nikog nisam dirao i banovao ako me opsuje ili ako udje retry nisam se izivljavao nad drugim ljudima kao neki, moj pajtosi kako ih nazivas nista ne rade protiv pravila samo smo tu nocu i zajebavamo se i igramo igricu! poyy

Nije istina,90% vremena na serveru provodite u specu,i zajebavate,ne igrate igricu. Moze potvrditi ko kod... @Pryda
I zao mi samo sto ti Ezel ne vidis dalje od svog nosa.Ja nikog ne podjebavam na serveru,pa necu dati ni mene niko da podjebava.Meni nije stalo do admina kao tebi,imam mnogo bitnijih stvari u zivotu.Ako mi skunu-skinu.Ja cu nastaviti samo svoju igru i to je to.
Reply
Hahahaha nemam komtar @pryda udje jednon u nedelju dana i sam znas bio je jednom samo kada smo bili su specu, udjem u specu na dva minuta i to je to. Hahah decko tebi je to titula ti si admin ipak!
Reply
(11-10-2017, 17:43)Ezel... Wrote: Hahahaha nemam komtar @pryda udje jednon u nedelju dana i sam znas bio je jednom samo kada smo bili su specu, udjem u specu na dva minuta i to je to. Hahah decko tebi je to titula ti si admin ipak!

Pryda radi u 4 smene i ima pola dana i jedan ceo da odmori pored raznih obaveza.Obidjem server kad mogu u suprotnom mogu da vise nikad ne krocim na alfu.Uostalom to nije tvoja briga kad ja ulazim i gledaj svoja posla..
[-] The following 1 user says Thank You to Pryda^ for this post:
  • sijam kao LA
Reply
Nemoj da se vredjas nisam hteo nikog da povredim samo sam rekao da ti ne visis stalno na csu i da nisi u mogucnosti da nesto svedocis kako mi vredjamo doticnog kao sto je izjavio on da pitaju tebe.Svaka cast sto radis to je lepo i to postujem poyy
[-] The following 1 user says Thank You to Ezel... for this post:
  • Pryda^
Reply
Jazavac ce ovo da resi.
[-] The following 2 users say Thank You to SEX Shooter for this post:
  • princeza, sijam kao LA
Reply
Obzirom da ga konstantno provicirate i da su mi se javili i drugi admini koji su to potvrdili ovaj put ce proci sa opomenom. Ipak posto je preksio pravilo o vremenu banovanja sledeci put ce biti kaznjen u skladu sa  pravilima. Ako krse pravila banuj ih svaki put ali ne preko dozvoljenog.
Reply

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)
Current time: 17-10-2017, 15:03
Powered By MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Design by Iwantchitzz