[JB] - Generalna Diskusija
Updejtovan roundsound,jedini problem je sto usred sjecenja pjesme sajt je pao i morao sam promeniti sajt, a ovaj drugi malo sjeban pa se pesme jako slabo cuju, sredicu to za koji dan samo da dignu prvi sajt Tongue

Sredio sam roundsoundove zahvaljujuci @El_Pistolero -u

P.S. Vidjecemo da resimo problem sa padanje servera
Reply
Resite najpre brisanje postova , ovo nije Pricaj o serveru sve dok hedovima odgovara nego diskusija , sve bi trebalo da ostane , iznosenje misljenja i istalo... sramota ...

Reply
Samo meni pukao server?
Reply
Mogu reći da su ovo najgori head admini (ili možda head admin) u istoriji ovog servera. Bolji je bio Spartakus head admin koji je izbrisao sve iz gpanela i sjebao čitav server odjednom nego vi koji ovo na tenane radite. Ubacili blokove na ćelijama, ubacili blokove na nekim mapama da ne možemo gun uzeti, ubacili blokove nedje pa ne možeš ni trčati ni pucati na odredjenim mjestima zato jer ide nišan u pm kad staneš na to govno. Ubacili camp zonu na JB serveru, EE ČUJ KAMP ZONA NA JB SERVERU!!! Ubacili nekakve strelice, zvjezdice, kurce, palce. Ubacili vipove a nisu ubacili pmodmenu. Ili ubaci i vipove i pmodmenu ili izbaci oboje. Sve postaje automatizovano, nema nidje nikakve igre niti bilo čega. Blago rečeno užas.
[-] The following 5 users say Thank You to Edo.... for this post:
  • Cika Kure 95, Dodo18, Doppi, MeTaK :D, Toretto #
Reply
Post ce ti biti ubrzano izbrisan jer ce biti rostovani... Sad
(Kao i meni FeelsBad)
Сини јарко сунце са Косова Не дамо те, земљо Душанова.


Reply
Sad je jednu mapu bio stari mod i ja sam se za to malo vremena osecao ugodnije nego kad je ovaj mod.Vrati stari mod

"Its good to be smart, but not too smart for your good."
Reply
Kad ste vi takvi i ne znate cjeniti ono sto je Intex ulozio brojne sate u izradu unikatnog moda koji ce biti prepoznatljiv samo za Milf JB server eto vam default mod pa radite sta hocete, ne vrejdi da se covjek muci za vas. Samo da znate da nije mod u pitanju vec su igraci.
Reply
Pa trudi se i Benzema al' kad ne daje golove nećeš reći da je dobar, a? Ja ni u jednom trenutku nisam rekao da se vi ne trudite i da vas boli briga za server, kažem da ono što radite ne valja.
[-] The following 2 users say Thank You to Edo.... for this post:
  • Dodo18, Doppi
Reply

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)
Current time: 18-11-2017, 04:42
Powered By MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.
Design by Iwantchitzz