Tim MILF Community-a
#1
Tema posvecena zaduzenjima, pravilima kao i nacinu ponasanja Super Moderatora, Head adminaUnban moderatora, ModeratoraAdmina , VIP clanova.

Kako bi sto bolje upoznali igrace kome mogu da se obrate i sa kojim pitanjima, ovde mozete videti listu naseg tima i njihova zaduzenja.

- Super Moderator
Tim koji je u ovoj grupi ima pravo da sankcionise clanove foruma u koliko ne postuju pravila istog. Svako prepucavanje, vredjanje na bilo kojoj osnovi nije dozvoljeno i super moderatori mogu warn-ovati ili banovati clanove sa foruma. Takodje, ukoliko na vasem profilu postoji neki sadrzaj ili poruka koja nije u skladu sa pravilima, oni mogu UKLONITI. Super moderatorima je ZABRANJENO menjanje opisa profila, menjanje "custom title", mesanje u rad head admina i njihove sekcije. Super moderatori su moderatori sekcije "Spam". Clanovi ove grupe nemaju pristup svim CS serverima. I svako pitanje vezano za server mozete postaviti iskljucivo head adminima. Primedbe na rad super moderatora mozete uputiti VIP Leaderu adminu.

* iDaša 69 Pixels

Moderator
Tim moderatora je zaduzen za sekcije van CS servera i to "Zabava", "Software i Hardware". Oni su zaduzeni za lockovanje tema, brisanje uvredljivih komentara ili pomoc clanovima foruma u tim sekcijama. 

- VIP Members
Ova grupa je namenjena za sve clanove foruma koji zele da doniraju nas rad i time poboljsaju rad celog komjunitija. VIP Member grupa ima posebnu boju na forumu i clan bira sopstveni custom title koji moze promeniti nakon 15 dana od kupovine rank-a. Custom title ne sme sadrzati uvredljiv sadrzaj, prozivke, koriscenje necijeg identiteta, linkove, vise od 15 karaktera. VIP Member grupi je ugasena reputacija, ali mogu davati reputaciju ostalim clanovima. VIP Member clanovi mogu ucestvovati u temama vezanim za rad i poboljsanje foruma. Leader grupe je VIP Leader "[email protected] [email protected]" kome se mozete obratiti za sve informacije, kao i sledeci LINK

Head admin
Tim koji je u ovoj grupi je direktno zaduzen za CS servere i to za onaj koji je naznacen na njihovom profilu. Head admini su zaduzeni sa vodjenje servera, sastavljanje liste admina, editovanje servera, zapravo sve sto se tice rada servera i rada admina. Na svakom serveru postoje 2 head admina (sem GG i DM-Snow), kojima mozete postaviti pitanja. Svako smaranje, vredjanje i slicno, head admini mogu kazniti warn-ovanjem ili banovanjem clanova. Head admini imaju pravo da iznesu misljenje, donesu odluku ili lokuju teme u "Unban" sekciji. Head adminima je ZABRANJENO mesanje u rad drugih head admina. Takodje je zabranjeno osvetnicko banovanje i banovanje clanova foruma koji imaju ban na serveru (jer su to 2 razlicite stvari). Zabranjeno je mesanje drugih head admina u obabir i seleciju admina na serveru. Head admin moze voditi samo jedan server. Primedbe na rad head admina mozete uputiti Lead head adminu.

* MILF Alfa
- SEXShooter

* MILF DeathMatch
- knbNeFAIL

* MILF GunGame
- Wanheda
- Diphylleia

MILF Zombie Escape
- 69 Pixels
WanTap

MILF Zombie Plague
Skubishaaa.
- Sonbat-Y

*MILF Knife
Idol

MILF DeathRun
- SkILLeT
- amxx :x

MILF Hide'n'Seek
- iDaša
- H2O^

MILF Surf
dr98

MILF JailBreak
Toque|R|o
- AnDrIjA-

Lista head admina ::  Pravila foruma :: Promena korisnickog imena

Unban moderator
Tim koji je u ovoj grupi je zaduzen za resavanje zahteva za unban, kao i zahteva za ban. Svaki server ima max. 2 unban moderatora i njihovo misljenje i odluka mora biti postovana u temi, a ne preko PM-a. Unban moderatori imaju listu pravila vezana za njihov rad, i svaki zahtev mora biti realizovan za max. 72h. Unban ima pravo sugerisanja na rad nekog admina ukoliko admini ne postave razlog za ban ili imaju previse gresaka. Unban moderatorima je ZABRANJENO mesanje u rad head admina i drugih head admina osim ukoliko unban moderator odredjene sekcije ne taguje (@) nekog drugog unban moderatora za pomoc i misnjenje. Primedbe na rad unban moderatora mozete uputiti Head adminu.

* MILF Alfa
- The^Farmaceut#
- sijam kao LA

MILF DeathMatch
-

MILF GunGame 
ThIrStY fOr BlOoD[NoHead]
- champagnepapi

MILF Zombie Escape
baD eD
KeK

MILF Zombie Plague
Cousa
- [email protected]!

MILF Knife
- Duka-Junior

MILF DeathRun
- 

MILF Hide'n'Seek
plurr
- Jahenzi

MILF Surf
- Mohamed_m

MILF JailBreak
- GodRules


Lista unban moderatora :: Zahtev za unban ::  Zahtev za ban :: Uputstvo za unban :: Napomena

- Admin 
Prvo i osnovno pravilo je to da admini moraju postovati komjuniti i server na kom su admini, moraju biti aktivni i nije im dozvoljeno mesanje u rad head admina i u njihov izbor admina. Svaki admin je u obavezi da pomogne igracima, odgovori na njihovo pitanje, sankcionise prekrsaje i krsenje pravila. Admini moraju biti pristojni na serveru i poznavati odlicno pravila istog, jer ste sami trazili da budete admini i morate postovati sve sto se trazi od vas. Svako vredjanje, kurcenje i sl. povlaci skidanje admina. Kod prijavljivanja za admina, clanovi moraju postovati zahteve head admina za tu poziciju. Adminima je ZABRANJENO mesanje u rad head admina, banovanje igraca bez navedenog razloga za ban, banovanje igraca na vreme koje je vece od definisanog za odredjene prekrsaje, kao i osvetnicko banovanje. Primedbe na rad admina mozete uputiti head adminu koji je zaduzen za taj server. Custom title admina dodeljuju head admini.

Zalba na admina :: Opsta pravila za sve servere
[-] The following 1 user says Thank You to Bombonica for this post:
  • [email protected] [email protected]
#2
**UPDATED**

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Current time: 19-10-2018, 08:37
Powered By MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
Design by Iwantchitzz