ZALBA NA ADMINE HNS SERVERA
#1
Prvenstveno zelim da se zahvalim head adminima sto su omogucili da deca poput amxx i irixx i jos nekoliko pojedinaca  dobiju admina i zavode red na serveru, bilo bi lepo da ga bar zavode ili da reaguju na prijavu udju u spec i pogledaju o cemu je rec a ne da posle 17 prijave pocnem da psujem i mene banuju a njega ne jer su satro ortaci preko cs-a. Ja stvarno ne mogu da poverujem da se HNS server toliko zanemaruje bolje ga onda zatvorite ili otvorite kinder garden da se deca igraju kako treba a ne da istresaju komplekse i prosipaju mudrost.
[-] The following 2 users say Thank You to mudi for this post:
  • DotlA, Jahenzi
#2
sa ovim bi se slozio da pojedini admini ne rade svoj posao
                                           NEKA ME CITIRA BALAS U GEPEKU IMAM KALAS

                                           VODOINSTALATER
                                   
[-] The following 2 users say Thank You to Jahenzi for this post:
  • Eyes, mudi
#3
(12-02-2018, 20:21)mudi Wrote: Prvenstveno zelim da se zahvalim head adminima sto su omogucili da deca poput amxx i irixx i jos nekoliko pojedinaca  dobiju admina i zavode red na serveru, bilo bi lepo da ga bar zavode ili da reaguju na prijavu udju u spec i pogledaju o cemu je rec a ne da posle 17 prijave pocnem da psujem i mene banuju a njega ne jer su satro ortaci preko cs-a. Ja stvarno ne mogu da poverujem da se HNS server toliko zanemaruje bolje ga onda zatvorite ili otvorite kinder garden da se deca igraju kako treba a ne da istresaju komplekse i prosipaju mudrost.

Ti shvatas da je po 17 igraca na serveru a tu su irix i bole, a ne samo ja sta ti mislis da mogu sve da vidim i stignem ? A umesto da lepo reportas u admin chat, ne nego ti krenes odma sa psovkama i ostalim stvarima, ako cemo realno ti si taj koj prosipa mudrost.
#4
Mrzi me da citam sve ovo sada,ako do sutra ne dostavis demo thread ce biti lokovan,a tema zatvorena
#5
na mene se ne odnosi jer sam idalje ban xexexex
#6
mudi daj odma demo da poskidam odma sve te admine i da zavrsimo to vec jednom
[Image: https://i.imgur.com/1jl8v2w.png]
deborah de luca
ortaci i ja iz Futoga na ns uzivo(skankanje)-- https://www.instagram.com/p/BfwVD-XlYTr/...nsuzivo.rs
#7
batice nebitno je a nmg da nadjem demo to je najveci problem jer mi je sve ispreturano po kompu ne znam ni gde mi je cs folder a kamo li bilo sta samo jebeno me nervira a to sto kaze da nisam reportovao tj prijavio na admin say nek se uhvati za oci ako ga sramota nije
#8
Onda nista od zalbu,ne mgou nista da uradimo bez demo

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Current time: 23-06-2018, 12:34
Powered By MyBB, © 2002-2018 MyBB Group.
Design by Iwantchitzz