Hide'n'Seek amxx
#1
znaci eto amxx me unban juce ja sam rekao necu vise citovati sve bilo ok dok danas oko 12 13h ja usao igram rooftops normalno on dodje na srw i banuje me ja ga pitam sto on kaze cit a ja na svom steamu nisam imao cit i posle me je i destroyer i sve i sad kad upalim cit unbanam se udjem spam kikuje me slay ban destroyer pwn ddos nema sta ne ne daje mi da igram na serveru a nisam imao cit danas kad me je banovao i sad mi neda ni sa citom da udjem da bih igrao i kako ja sad treba da igram ?

ne znam ko razume a ko ne razume nisam palio cit danas on mi dodje banuje me ja ne mogu vise udjem normalno preko steama i sada dodje i banuje me svakako kad udjem sa citom koji ima opciju da se unbanujem ne mogu igrati bez cita banuje me ne mogu igrati sa citom banuje me za cit
#2
au ja nisam ni citao, zabrana je stavljena nista vise nemamo sta da pricamo
                                           NEKA ME CITIRA BALAS U GEPEKU IMAM KALAS

                                           VODOINSTALATER
                                   
[-] The following 1 user says Thank You to Jahenzi for this post:
  • MerDa
#3
Prvo za ddos sam ti ja rekao nesto, to ne moze da se da preko kantera nego preko napada nekih. Destroy i pwn i sve je razumljivo, imas cit. Molis me da ga palis po srvu da se kurcis kako imas, dao ti xeis a on skinuo sa neta.. Kakvi ste vi mentoli za ne poverovati.
DotlA

[-] The following 3 users say Thank You to DotlA for this post:
  • Jahenzi, MerDa, zephiroth broom

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Current time: 21-03-2019, 09:43
Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
Design by Iwantchitzz